Dyskusja: Nadejszła zima
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2010, 22:01   #197
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
@ Sunna

No ja jeżdżąc teraz widziałem w sumie 4, z czego tylko jeden miał opuszczony pług. Reszta to chyba tylko miała robić dobre (??) wrażenie..

A odśnieżonych ulic widziałem w sumie 2 - z czego jedną faktycznie dobrze (Kazimierza Wielkiego). Reszta jeśli nawet była odśnieżona (bo na niektórych, chociaż nielicznych jakieś ślady na to wskazywały) to niewystarczająco.

@ Ed

Myślałem - czy jest ktoś, na kogo mógłbym zagłosować z pełnym (lub chociaż względnym) przekonaniem, że jest to osoba/partia zgodna z moimi poglądami i oczekiwaniami odnośnie przyszłości.

@ grzeniu

Zaczynam twierdzić, że lepiej, żeby w ogóle nie było. Różnica naprawdę nie byłaby wielka, a przynajmniej nie byłyby na to wydawane ciężkie miliony. Pieniądze, za które - gdyby wydać je prywatnie można by po pierwsze oczekiwać nieporównywalnie lepszej obsługi, a po drugie również jej wymagać. A teraz mamy kolejne marnowane pieniądze i żadnych widocznych efektów..
Zastanów się najpierw kto ci mniejszą szkodę jest w stanie wyrządzić i twojej rodzinie, dzisiaj i w przyszłości.
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
W całej Irlandii zabrakło soli - ze sklepów znikła nawet sól do zmywarek.

Planują wprowadzić reglamentację (a raczej ograniczenie ilości zakupywanej soli), ale to dopiero, gdy sól "rzucą" do sklepów.

Główne serwisy internetowe podają informacje jak z wojny - gdzie i kiedy należy się spodziewać dostaw.
Tu dużo napisać się nie da
Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
Zima 78/79 to była zima. Teraz to jakieś popłuczyny są. Wczoraj pierwszy raz założyłem wyższe buty.
Panie wesołek, dobrze pamiętam tamtą zimę, oby się nam nie trafiła, bo metrowych butów nie mamy.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post