Dyskusja: Nadejszła zima
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.01.2010, 22:00   #251
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Tam mostu nie ma.
Jest (jechałem nawet przez niego wracając z tegorocznego ZŁA). Zawichost leży nad samą Wisłą

Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Totalna improwizacja - Olka z grubsza zgarniała grabiami, ja za nią zmiatałem dużą plastikową szczotą.

Nawet nie miałem z czego zrobić szufli do śniegu, a w sklepach nic takiego tu nigdy nie było. Zresztą nawet jak by było, to jak bym tam dojechał?
I tak dobrze, żeście sobie poradzili. Tylko wytłumacz mi - po co, skoro i tak nie będziesz mógł na ten podjazd wjechać samochodem?

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 13.01.2010 o godz. 22:03
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post