Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.01.2010, 21:22   #1947
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mój Dziadek do dziś dnia ma malucha z chyba też 79" (w każdym razie pierwszy rocznik produkcyjny z produkcji polskiej). Wcześniej jeździł tylko służbowymi, to jego pierwszy własny i do dziś go zachował. Czasem jeżdżę nim na grzyby, bo mogę nim wjechać do lasu i wiem, że nikt tego auta nie zaczepi (Dziadek jest emerytowanym nadleśniczym). Teraz jak patrzę na te ceny, to zaczynam się zastanawiać, czy nie trwonię w ten sposób majątku Dziadkowy maluch też garażowany, blachy bez rdzy, silnik na chodzie... Stan nie jest idealny (np. nieco już wysłużone opony), ale skoro rozmawiamy o takich kwotach, to można by dorzucić jakieś nówki od Żuka i voila!

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post