Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.01.2010, 17:04   #1153
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Angry

@Ciapek zestawia drogą maszynę . Ja też przerzucam się na INTEL CORE i5 750 - 2.66 GHz . Do niego dysk Samsunga 1 TB i płyta Gigabyte UD4. Już bym go miał, ale... W sumie powiem Wam,ze te sklepy komputerowe funkcjonują jak wszystko w Polsce. Obiecują wiele a potem robi się z tego kupa . Zakupy zrobiłem w znanym w Twierdzy Breslau sklepie (na A... ). Wybrałem odpowiednie podzespoły a panowie obiecali mi złożyć go za darmo i zainstalować System "7" (co to się porobiło, Czarną Banderę szlag trafia). Byłem przygotowany na oczekiwanie z 2-3 dni bo niektóre podzespoły nie były dostępne od razu. Ale panowie stwierdzili,że oni mi go zrobią już 'dziś" (nie dzisiaj tylko wtedy) a na drugi dzień przywiozą za darmo. Dobra, kazałem przywieźć na na następny dzień bo byłem w pracy. Ale okazało się niedługo,ze zamawianej karty Gigabyte GTX 260 nie ma nigdzie. WIęc zamówienie zmieniłem na Palit GTX 260. Taką samą i z HDMI (ciągle chcę karty z HDMI). Dziś czekałem na dowóz, w końcu sam zadzwoniłem i okazało się,że karty grafiki nadal nigdzie nie ma. Panowie "szczerze ubolewają" ale hurtownie wyczyściło z 260tek. No to po co było obiecywać,że na weekend bedę miał komputer ? I dlaczego nie zadzwoniono do mnie na komórkę,że dostayw nie będzie ? Na szczęście nie płaciłem , kasę dam dopiero jak dostanę zestaw.

SITH LORD

Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 15.01.2010 o godz. 17:21
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post