Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2010, 22:33   #1
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho Podgląd Wiadomości
Jarsonie! Ty OŚLE!
Ty wiesz, ile jeszcze jechać trzeba na wschód od Moskwy żeby dotrzeć do Irlandii. Pamiętasz, jak wieźliśmy diedyś bimber do Irlandii przez Władywostok?
To jest koniec świata.
Pamiętam, jak mógłbym zapomnieć Grzeniu był maszynistą, Ty polewałeś, a ja byłem łącznikiem - nosiłem rozżarzony węgiel z lokomotywy do wagonów, żebyśmy nie zamarzli, a bimber i krewetki z wagonów do lokomotywy, żeby Grzeniu nie opadł z sił

Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
Irlandia ma za***iście szybki internet w końcu jest w pierwszej 10 http://www.dobreprogramy.pl/Najszybc...osc,16124.html To tylko u nas od dawien dawna jesteśmy zawsze ze wszystkim 100 lat za murzynami
A to Ty nie wiesz, że nie wolno wierzyć słowu pisanemu?

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online