Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.01.2010, 16:35   #29
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A tak sobie nawiążę w tym temacie (w miarę pasuje) - ostatnio była inwentaryzacja w lubelskich OBI, a że paru znajomych postanowiło pójść, to się przy okazji dowiedziałem ile płacą za takie coś.

Znajomy w UK na stanowisku magazyniera ma na godzinę ponad 7 funtów, nadgodziny - ponad 9 funtów, niedziela - prawie 12 funtów. Na rękę rzecz jasna. Oczywiście, że w chwili obecnej nie ma co takich zarobków oczekiwać w Polsce, ale choć trochę uczciwie by było dawać podobne stawki w złotówkach...

Nieco mnie zdziwiło, gdy się dowiedziałem, że oferowane przez firmę zajmującą się inwentaryzacją (zewnętrzną oczywiście) stawki wynoszą 7 zł/h - w końcu to noc, a na dodatek jedna z soboty na niedzielę... Nieco bardziej się zdziwiłem, że jest to stawka brutto... A już po prostu rozśmieszyła mnie kara umowna za niestawienie się do pracy - 200 zł (gdy wynagrodzenie na rękę wychodzi ledwie ponad 100 zł).

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 17.01.2010 o godz. 16:40
Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post