Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.01.2010, 06:44   #9
kinzapa
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.01.2010
kinzapa w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witajcie. Mam taki problem. W naszym mieszkaniu mieszkał jako sublokator student przez rok. Korzystał z mojego kompa. Już się wyprowadził, ale pamiętam, że on miał swoje konto na pocztę w o2.pl i zapamiętałem jego Login. Koleś już od roku nie mieszka, ale tu właśnie zaczął się mój problem z którym zwracam się do was. Mimo, że już 3 razy przeinstalowywałem system, z Formatowaniem dysku na którym instaluje system, a mam Windowsa XP jak wchodzę na swoje konto w o2.pl to za chwilę wyskakuje mi Kolesia studenta Login. Myślę, że koleś wchodzi na mojego kompa znając numer IP i miesza mi w kompie na tyle, że codziennie muszę usuwać trojany. Błagam was pomóżcie mi bo już mi ręce opadają , Jak pozbyć się tego intruza. A tak przy okazji ja poznałem jego IP kompa lub laptopa bo koleś się logował tym samym Loginem na torrenty.org i użyczył mi hasła jak mieszkał abym sobie filmiki ściągał. Raz się zalogowałem na jego hasło w torrenty, org i tu mi wyskoczyło info, że już jest ktoś zalogowany o tym haśle z numeru IP i był podany jego obecny IP. Czy znając jego IP można coś zrobić... Zablokować go, aby nie wchodził mi na mojego kompa? Jak pozbyć się intruza, który włamuje mi się do kompa? Błagam Pomóżcie proszę. Może jakiś program do blokady IP

Ostatnio zmieniany przez kinzapa : 18.01.2010 o godz. 06:46
kinzapa jest offline   Odpowiedz cytując ten post