Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2010, 14:10   #25833
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
Zle grzejesz
Przed uruchomieniem mikrofali zamieszaj lyrzeczka najpierw i dopiero wlaczaj
Tego nie wiedziałem, będę tak robił, ale inne piwa raczej nie wściekają się po minucie grzania.

Normalnie grzeję 1:45 - dobrze ciepłe jest, prawie gorące.

Teraz zagrzałem w wysokim garnuszku i też nieźle piana urosła.

Taki grzaniec to idzie do łba jak diabli! Po niecałych 3 sztukach jestem zalany.
ed hunter jest offline