Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2010, 15:35   #929
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Mam pytanie dotyczace Siódemki a właściwie jej wyglądu. Zapuściłem sobie tapetę zmienną w czasie (Architektura) i to jest OK. Podobnie jak pasek Start. Ale ogólny design uruchamianych programów jest brzydki w porównaniu ze starym wyglądem XP. Jakiś taki zszarzały. Gdzie to można zmienić ? Bo w XP dawało się eksperymentować z wyglądem. Próbowałem się bawić Personalizacją ale oprócz własnie tapety zmienianej w czasie, nie udało mi się wiele więcej. Interfejsy programów nie mają "soczystości" i głębi. Zaginęła gdzieś charakterystyczna mocna granatowa barwa Total Commandera.

Kompa mam podpiętęgo po HDMI do TV LCD Samsung LE32B651. Wpiąłem do HDMI1, niby HDMI3 funkcjonuje jako wejscie PC ale piszą,że to w przypadku DVI i przejściówki na HDMI.

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post