Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2010, 22:10   #1168
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK Podgląd Wiadomości
no to dual czy tripple? czy to to samo? W obecnym kompie mam duala czyli 2X 2GB, myslalem ze jak wezme 2X 2X2GB to rownie bedzie dzialac to na tej samej zasadzie.
Zerknijcie na te pamieci z linka.
Wybacz, nie zauważyłem, że ten komp ma być na płycie z LGA 1156, a nie 1366 (wcześniej była mowa o 1366 i tak zapamiętałem). W takim wypadku oczywiście 2 komplety po dwie kości, bo płyta w istocie tripple channel nie obsłuży.

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post