Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2010, 23:26   #25863
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przegląd auta? A jakie niby problemy?
Tzn problemy możesz mieć, jak cię niebiescy chwycą, a poza tym to spoko. Przegląd jak przegląd, nikt się nie pyta czemu.

Jaja sobie robisz? Minął ci termin wczoraj?
Ja kiedyś jeździłem bez przeglądu pół roku, bo myślałem cały czas, że mam nowe auto
Straciłem wtedy opcję przeglądu na dwa lata - nie można mieć przerwy dłuższej niż 3 m-ce. Dostałem na rok, czyli standardowo.

Tu są agenci dłużej jeżdżący bez przeglądu. Spytaj Rycha, on w swoich teczkach ma wszystko