Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2003, 17:14   #13
Zeus
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.10.2000
Zeus zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
jasku napisa***322;(a)
Witam serdecznie.
Pozwolicie, że wtrącę się do dyskusji, od pewnego czasu przeglądam tę stronę chcąc się co nieco dowiedzieć o nagrywarkach i widzę, że liteony są chwalone. Zdecydowałem się na zakup LTR 48246S i mam z wiązku z tym pytanko czy ten model ma najnowszą wersję biosa a jeżeli nie to którą i jak mogę to poznać po opakowaniu. Jednak dziwi mnie fakt 12 miesięcznej gwarancji dawanej przez jedną z większych firm sprzedającej sprzęt skoro wszędzie są informacje o 24 miesiącach.
Hmm co do gwarancji to niewiem ale bios to sprawdza sie programem np NERO INFO TOOL w rubryce "firmware version" jest wersja biosu, jesli chcesz wiedziec czy to jest najnowszy bios to wchodzisz TU i sprawdzasz jaki jest najnowszy
ps. w obecnej chwili najnoszy jest SS0B a z opakowania sie niedowiesz. Jesli jeszcze nie kupiles to sie wersja biosu nie przejmuj tylko bierz pierwsza lepsza (bios najnowszy sobie wgrasz sam w domu). Dobry wybor.
Pozdrawiam

PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!!