Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2010, 22:25   #5
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
odkopię ..

coś z pendraka od znajomej zaatakowało mój biedny stary komputerek

prawie wygrałem, tak mi się zdaję, tylko jakiś trojanek którego rzekomo wykastrowałem wyłączył mi opcje 'pokazuj pliki i foldery ukryte'

no i niby da się tę opcję z powrotem włączyć ale nic się nie dzieje - ukryte , systemowe pliki i foldery jak były - tak są nie widoczne

coś czuję że jeszcze jakieś alieny siedzą w moim złomku

edyta : taaa wiem format c: ale czy coś po za tym ??
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-1.jpg  

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 21.01.2010 o godz. 22:27
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post