Dyskusja: Jaki monitor LCD ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2010, 12:16   #1294
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ten mniejszy to był 21,5" i dla mnie za mały. Ten 24" w oficjalnej dystrybucji kosztował prawie 1,8 tys. zł, a za tysiąc można było kupić egzemplarze po przejściach z kilkoma uszkodzonymi pikselami na ogół. Tak jak mówiłem, specyfikacja tych Gateway'ów była interesująca, więc się zastanawiałem. Ludzie którzy trafili na dobrą sztukę mocno je chwalili. Niestety większość opinii była mocno niepochlebna - a to piszczał zasilacz, a to problemy z matrycą...

Nie będę testował swojego szczęścia za 1,8k zł.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post