Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.01.2010, 12:13   #3404
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Gadzina18 Podgląd Wiadomości
Wymienili mi ostatnio w N dekoder na wersję Turbo.. W związku z tym utraciłem wszystkie nagrania etc a razem z nimi całą serię programu dla dzieci pt. Domisie. Problem w tym, że mój mały brat wręcz ubóstwia ten program. Znalazłem całkiem pokaźną kolekcję*odcinków tutaj. Pliki są na pewno w formacie Windows Media. Chciałbym je zapisać na dysku, a później na DVD.. Pamiętam, że kiedyś było takie cudo do firefoxa, które zapisywało taki strumień wideo/audio na dysku. Czy ktoś jest w stanie mi pomóć?

PS - wiem, że trochę naciągam temat, ale dzisiaj mam trochę wolnego czasu i pobawiłbym się w taki webrip..
Spróbowałbym programy do ściągania filmów z YouTube i Google Video. Nie wiem, czy 'chwycą' również serwis, który podałeś, ale nie zaszkodzi spróbować.

Poszukaj w Google, ewentualnie mogę później podać nazwy dwóch programów, które do tego testowałem i które wydają się dobrze działać.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post