Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2010, 09:20   #6
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez s_tuden_t Podgląd Wiadomości
racja Panie kolego! neo wpięte do routera.

i po długim okresie walki z konfiguracją moja wizja leniwego, bezprzewodowego korzystania z neta w łózku stałą się faktem

muszę jeszcze antene dokupić bo router 15m od lapka i sygnał jest słaby.

PS. na jakie parametry wracać uwagę podczas wyboru anteny do routera?
czy za krwotę 35 PLN mozna kupić porządną antenę czy trzeba wydać ponad 100? przeglądałem wczoraj allegro i ceny są bardzo różne.

czy to np. było by OK http://www.allegro.pl/item882490353_...m_gw_5lat.html
w zasięg 1500m niewierzę (chyba, że na pustyni) ale po domu, żebym spokojnie mógł biegać
ja mam jakąś antenę, jak jesteś we WRO to mogę Ci dać na sprawdzenie

u mnie się jakoś nie sprawdziła do końca - niby było lepiej, a jednak nie działało

najlepszym rozwiązaniem był zakup drugiego routera - wybór Black AP i neta teraz mam nawet w ogródku i parku