Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2003, 20:17   #354
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
3. Ta dzisiejsza młodzież

Ta dzisiejsza młodzież

To się zdarzyło latem ,wracałam autobusem i miałam do przejechania około pół godziny , w autobusie był tłok a dzień był bardzo gorący ,miejsc też nie było więc stałam po kilku minutach jazdy poczułam na swoich udach czyjś dotyk myślałam ze to przypadek, ale ten dotyk był umyślny odsunełam się trochę i po paru minutach znowu poczułam ręce na swoich udach odwróciłam się i chciałam zrobić awanturę, ale za mną stał młody chłopak i się serdecznie uśmiechnął wygladał na jakieś 16 może 17 lat trochę to mnie zdziwiło ja sama mam 30 lat więc tym bardziej,on cały czas nie przerywał swoich czynnosci, a mi to zaczeło sprawiać przyjemnosć głaskał mnie po udach tak delikatnie ze było mi całkiem miło byłam ubrana tylko w letnią sukienkę więc było mu łatwo to robić. Tak dojechałam do domu po wyjściu z autobusu podszedł do mnie i powiedział ze następnego dnie też będzie jechał o tej samej porze i czy niemiałabym do niego pretensji o to co robił w autobusie ,odpowiedziałam ze niewiem czy będę jechała następnego dnia i wogóle to niech mi da spokoju. Po przyjściu do domu zaczełam się zastanawiać nad tą sytuacją i doszłam do wniosku ze następnego dnia to ja się nim zabawię. Ubrałam się w krótką sukienkę letnią i nie ubrałam majtek chciałam żeby się zdziwił ,wsiadłam do autobusu o tej samej porze i zaczeła sie jazda, po dwuch przystankach wsiadł on i zaczoł się przyblizać do mnie cała ta sytuacja podniecała mnie coraz bardziej ,jak stanoł za mną poczułam jego rękę na swoim udzie już coraz bardziej był odwżny , jak doszedł do mojej cipki to rzeczywiście znieruchomiał,trwało to parę minut poczym zaczoł mnie obmacywać już na całego włożył mi palec do cipki a mi było coraz lepiej byłam coraz bardziej mokra musiałam tylko uważac żeby nikt tego nie zauważył, bo on już się zapominał. W pewnym momęcie zwolniły sie miejsca w autobusie i wypadało usiąść ,usiadłam na przeciwko niego usiadłam w taki sposób ażeby mógł dobrze pooglądać mnie a ja jego , byłam już taka podniecona że gdyby nie to że byłam w autobusie to rzuciłabym się na niego i go zgwałciła, podciągnełam trochę spódnicę tak żeby widział moją cipkę i zaczełam się nią bawić widziałam jak mu odstają spodnie i pomyślałam jak by to było teraz na niego się nadziać, albo mu obciągnąć i wypić całą jego nagromadzoną spermę, tacy chłopcy sa zawsze napaleni i gotowi na sex. W takim stanie dojechalismy do mojego przystanku ja wysiadłam i liczyłam ze on zrobi to samo ,nie myliłam się, podbiegł do mnie i powiedział ze jeszcze nie był w takiej sytuacjii jak zaraz czegoś nie zrobimy to on zwariuje ja też już byłam tak napalone ze wciągnełam go do bramy rozpiełam rozporek i zaczełam mu obciągać spóścił sie mi do ust już po 10 s.spermy było tak dużo ze niemogłam jej połknoć częśc wziełam na dłoń i zaczełam się onanizować a on sie patrzył co dopiero mnie podniecało stałam przed młodym chłopcem rozkraczona i nawet nie poczułam jak przy kolejnym orgazmie się zeszczałam, a jego to tak podnieciło ze zaczoł zlizywać moje szczochy mówiąc ze jest to nawspanalsze przeżycie dla niego przez chwile było mi głupio, ale jak jemu to sie podobało. Nie przeszkadzałam mu w tej czynności potym wszystkim ogarnełam się i wyszliśmy z bramy, dopiero się dowiedziałam ile ma lat i jak ma na imię.miał na imie Marek i miał skończone 15 lat trochę mnie to przeraził no , ale stało się jemu było dobrze i mi , myślałam ze natym sie skończy , ale Marek zaproponował mi spotakanie tylko po to zeby mnie oglądać w takich sytuacjach odpowiedziałam że niema sprawy i umówiłam sie z nim nazajutrz u mnie w domu rano. Przyszedł o umówionej porze a ja byłam jeszce nie ubrana co zreszta mi nie przeszkadzało otworzyłam mu dzrzwi będąc tylko w majtkach i biustonoszu, po wejści on poprosił mnie żebym sie nim nie przejmował i robiła wszystkie żeczy tak jak by go nie było zgodziłam sie i zaczeła się basza zabawa , najpierw wziełam kąpiel a on cały czas był koło mnie i oglądał mnie a ja mu w tym nie przeszkadzałam, prośił żebym mu pokażała dokładnie swoja cipkę więć ja rozchyliłam a on się jej przyglądał jednocześnie się onanizując pózniej poprosił mnie oto żebym zrobiła siku ,ale nie do ubikacji a jemu do buzi troche niechętnie to robiłam ,usiadłam rozkraczona nad nim i pomału zaczełam sikac na niego ,a on to połykał po paru minutach się spóścił co mogłam tylko obserwować bo byłam zajęta sikaniem na niego widać sprawiało mu to dużo przyjemności a mi dopiero to sie zaczynało podobać po tej czynności odpoczywaliśmy jakąś godzinę Marek mnie w tym czasie całą wylizał a bardzo dokładnie moja cipę chciałąm wziąśc ponownie kąpiel , ale Marek powiedział ze lubi taki zapach cipki i prosi żebym jej nie myła,co tez zrobiłam po tym jego lizaniu doszłam do wniosku ze może zabawie się z nim ostrzej i zaczełam go obciągać, ale nauczona doświadczeniem nie robiłam tego dłógo jak tylko stanoł usiadłam na niego i zaczełam go ujeżdzać to też długo nie trwało spóścił się po 5 minutach , wlewając całą spermę mi do cipki ,doszłam do wniosku ze przynajmniej będę miała czym sie onanizować bo niem nic lepszego niż sperma. Ułożyłam sie na plecach i onanizowałam się tak ostro ze zapomniałam o całym świecie a tym bardziej o Marku zmęczona i zadowolona zasnełam z jego głową między moimi nogami jak się obudziłam już go nie było.