Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.01.2010, 17:07   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Hmm, najświeższej jakości? RTV raczej się nie zepsuje jak poleży w magazynie...

Ale do rzeczy: jak będziesz wybierał sprzęt, to możesz uwzględnić w poszukiwaniach sklep morele.net. W zeszłym tygodniu zamawiałem przez nich trochę sprzętu i po pierwsze zrobili to sprawnie, miałem sprzęt do odbioru na następny dzień, po drugie na niektóre rzeczy mieli dobre ceny (dlatego u nich zamawiałem), a po trzecie mają sporo netpunktów po całym kraju do odbioru osobistego - z tego co widzę w Toruniu też. Warto zajrzeć.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post