Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2010, 10:03   #1517
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No cóż, sporo w tym racji, chociaż pod koniec już autor za bardzo się wszystkiego czepia (głupia nazwa? Brzydka strona? (mi się akurat podoba). Ok, ale co to ma wspólnego z oceną działania samego programu?). Paradoksalnie jednak uważam, że to, o czym pisze jest do zaakceptowania - przynajmniej w momencie, kiedy oceniamy wersję beta - i ten krótki artykuł w sumie dodatkowo zachęcił mnie do zapoznania się z tym programem (choć może jeszcze nie teraz).

Bo zdecydowanie zgadzam się z tym:

Cytat:
Jeśli produkt ten zostanie dopracowany, będzie czymś absolutnie genialnym, bardzo wygodnym i przejrzystym ***8211; bo nie wątpię, że wkrótce pojawią się kolejne ***8222;skórki***8221;, otrzymamy też możliwość dostosowania do własnych gustów kolorystyki.
Ja przede wszystkim liczę na to, że będzie możliwość konfiguracji pozwalającej na powyłączanie wszystkiego, co nie jest potrzebne. Bo w przeciwnym razie będzie coś jak z najnowszym GG, gdzie jest może i dużo ciekawych funkcji, ale jednocześnie tak wszystkiego 'naćpane', że znaleźć cokolwiek jest trudno (poza tym niespecjalnie ma się ochotę). Jeśli w Tribe będzie można na przykład wyłączyć obsługę blogów, twitterów i innych i zostawić sobie np. komunikator (y), skrzynkę pocztową i ewentualnie jakiś wybrany profil lub profile na portalach to dla mnie naprawdę pomysł jest świetny.

Cytat:
PS A jeśli twórcom do listy obsługiwanych komunikatorów uda się dołączyć jeszcze protokoły Skype***8217;a, zaś całość funkcjonować będzie bez zarzutu, chyba czeka nas już nie mała, ale całkiem spora rewolucja.
Też to kurcze widzę jaką małą rewolucję. Bo ja przynajmniej do tej pory czegoś takiego nie widziałem, a teraz dopiero widzę (no może już wcześniej, ale trudno było tę potrzebę skonkretyzować) jak jest potrzebne. A przynajmniej bardzo przydatne. Ja zdecydowanie na to czekam i mam nadzieję, że błędy póki co uniemożliwiające normalne korzystanie z tego, zostaną skutecznie wyeliminowane.

Fajna sprawa

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post