Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2003, 23:13   #37
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Moge tylko powtorzyc za moimi przedmowcami. Lite-on to teraz naprawde dobry sprzet i mimo, ze niektore testy mowia inaczej, mozna go kupowac w ciemno. Oczywiscie moga sie zdarzyc jakies wadliwe egzemplarze, jak zreszta i w Plextorach czy Teacach, ale mozesz bez obaw zainwestowac w ten sprzet. Powinienes byc zadowolony.
Jedyne czego ja zaluje, to ze kiedy kupowalem nagrywarke, Yamaha nie byla w tej cenie, co teraz. Gdyby byla, prawdopodobnie zdecydowalbym sie na nia. Ale tez tak bardzo sie tym nie martwie, bo LT naprawde dobrze mi sie sprawuje, a logo na CD to nie taka wazna dla mnie sprawa (pomijajac fakt, ze i tak wiekszosc plyt nagrywam do granic pojemnosci (a czasami i dalej )). Tak wiec poszukaj sobie jeszcze jesli chcesz jakis testow, poczytaj wczesniejsze posty na forum, i jesli dalej bedziesz sie wahal to... inwestuj w Lite-ona

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline