Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.01.2010, 22:03   #1185
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No tak, tylko jego sprawność leci na łeb... A żeby mieć stabilne napięcia, to trzeba mieć dobrą zasiłkę, a nie dwu krotny zapas mocy.

-p300.jpg

Edit: Też nie wiem co to ten Tracens, natomiast za tę samą cenę można kupić BeQuieta 530, którego mam i z czystym sumieniem mogę polecić.

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 29.01.2010 o godz. 22:06
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post