Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.01.2010, 10:09   #968
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jabba the Hutt Podgląd Wiadomości
A nie w PC Format 1/2010 ? Bo tam go mam jako pełna wersja.
Ten program chyba był już w każdej możliwej gazecie.. I co chwila pojawia się w kolejnej. Pomijając fakt, że jak zarejestrujesz jakikolwiek produkt tego producenta to masz dużą szansę dostać ten program za darmo (ja dostałem).

Swoją drogą moim zdaniem nie jest rewelacyjny. Tzn. niewiele mu można zarzucić, ale dla mnie to już bardziej kobyła w stylu Nero niż prosty program do szybkiego nagrywania płyt jak na przykład CDBurnerXP.

I przy okazji - kilka krótkich pytań odnośnie Windowsa 7:

- czy można jeszcze ściągnąć wersję testową?

- czy można go zainstalować na pendrivie albo innym zewnętrznym nośniku (karta pamięci)?

- ile zajmuje podstawowa instalacja?

Ewentualnie (jeśli poprzednie będzie niemożliwe) - czy da się go odinstalować, albo po prostu usunąć katalog, tak żeby na danej partycji nie pozostały żadne śmieci (ani na innych)?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post