Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.01.2010, 19:49   #3
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
He he, co osoba to inna opinia

Ja od lat pracuję na Seagate'ach i cenię sobie przede wszystkich ich niezawodność. Owszem, pojawia się problem 11 serii, ale i przedtem i potem jest zdecydowanie lepiej. Kiedyś utrapieniem był chrobot głowicy w kilkuletnich modelach (czasy HDD o pojemności 40, 80 GB), ale zauważyłem, że nowsze modele w tym samym "wieku" są już cichsze (mówię o 3,5" modelach - w 2,5 jakoś aż tak mocno tego nie widziałem).

2,5" Samsungi rzeczywiście są chyba rekordzistami jeśli chodzi o ciszę, ale z tą wydajnością za to bywa różnie.

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post