Ok... zakupilem te plytki... Poniewaz z zalozenia przeznaczam je do audio (ewentualne zastepstwo Esper czarnych bo nie moge ich ostatnio dostac) wiec nie testowalem ich pod wzgledem maksymalnej bezpiecznej predkosci wypalania.
Zalaczam obrazek z wypalenia plytki z predkoscia 8x (wypalona z X4 ma zbyt wiele bledow troche >50 a wypalona X12 jest porownywalna z ta X8). Zrobilem tez testy w Wses ale:
a) wyniki sie pokrywaja z CDdDoctor (przynajmniej przy testowaniu plytek x8 bo z maksymalna predkoscia odczytu CDDoctor daja szalone wyniki u mnie)
b) nie pamietam jak zrzucic obraz z testu w Wses bez angazowania zewnetrznego softu ;-) BTW moze mnie ktos oswiecic??
Wydaje mi sie ze jakosc nagrania jest ok (maks 33 bledy to nie jest mysle zle zwlaszcza ze to wartosc nieczesto wystepujaca a najczesciej jest ponizej 20)
Brzmienia wzgledem Esper Black nie oceniam bo jestem zbyt zmeczony zeby bylo w miare obiektywne.