Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2003, 07:21   #7
dominix
Bywalec

Data rejestracji: 17.04.2002
dominix zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam
Thx za pomoc. Nie korzystam z innego p2p jak tylko edonkey. Robilem testy i z overnetem i z emule ale jakos edonkey dzialal mi najlepiej. Wczesniej mialem win2000 i problem z "unaskiem" bywal ale rzadko. Przesiadlem sie na winxp i od tego czau jest nie tak. Codzienie musze restartowac program bo w pewnym momencie "zamiera" i nic sie nie sciaga. Winxp ma jednak te zalete ze nawet jak nie restartuje kompa nie zapycha mi sie pamiec. Moge np w przeciagu tygodnia nie robic restartu kompa a on nadal dziala ok. Natomiast win2000 miale te wade ze co 3-4 dni musialem robic restart bo pamiec byla zapchana i wszystko sie slimaczylo. Dodam ze mam 256MB wiec nie jest to az tak malo. Jeszcze jedno pytanie nasunelo mi sie ostatnio. Czytam rozne posty na roznych forach i...jak to mozliwe ze ludzie maja tak duze transfery?? Mam dosc szybkie lacze (stale, staly IP, wysoki ID) a jednak wszystko idzie bardzo wolno. Czasem na plik wielkosci 700 mega czekam tydzien, dwa. Dodam ze w wiekszosci zasysam rzeczy popularne i wielu uzytkownkow je ma. Moze mi ktos wyjasnic jak to jest z transferami?
Pozdrawiam
dominix jest offline   Odpowiedz cytując ten post