Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.02.2010, 23:28   #17
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kiedyś policzyłem na szybko, ile pamiętam haseł - poza pinami do telefonu, kart itp. - co najmniej 8 - tych, których nie mam nigdzie zapisanych. Z tego większość powyżej 10 znaków, rzecz jasna wszystkie nie do odgadnięcia metodą słownikową.

Ale znam osoby, które mają w haśle na pocztę imię siostry/brata (a chyba o czymś świadczy też to, że i ja znam hasło). Ciekawym przykładem jest też osoba, która zapisała PIN do karty bankomatowej na... no zgadnijcie, gdzie Dowiedziałem się o tym, jak mi opowiadała, że jej tę kartę ukradli - złodziej musiał się ucieszyć

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post