Żeby sam się uruchomił jak z płyty? Nie da się, chyba że masz FMCB, ale to trzeba by przenieść uLE i jego pliki do root pendraka. Potem z kolei wszystkie ścieżki wyedytować względem nowej lokalizacji. Bez sensu trochę. ;] Chyba, że chcesz mieć te programy na pendraku ale żeby widoczne były w OSDh - no to wystarczy je skopiować i przypisać doń ścieżki w FMCB CFG.
ESR Disc Patcherem możesz jedyne spatchować lub odpatchować obraz pod kątem modyfikacji UDF. Do sprawdzania struktury, że tak mądrze napisze, ;] obrazu służy ISO Buster.
- - -
>> ELF-Pack R8 <<
Mam nadzieję, że tym razem obeszło się bez wpadek (bez błędów w skryptach). Jakby co to zwalę winę na Szczuru.
Zmiany w stosunku do starej całkiem spore, głownie podział menu uLE na trzy listy z tytułami (czyli bez ścieżek do plików wykonywalnych, wg. mnie tak jest estetyczniej), dodane dwa razy tyle emulatorów i najważniejsze progsy dla Windy (autorun). Ze względu na armię ignorantów nieczytających readme, usunąłem z menu FMCB (jest oczywiście nadal na płycie). Po pełną listę zmian odsyłam do readme.
Tak jak poprzednio, tak i tym razem obrazu nie trzeba patchować ESR DP (a nawet nie wolno ;]).
PS: Autorun nie będzie działać jeśli jest wyłączony (odkrycie, prawda ;]) lub gdy wyłączona jest obsługa "Płyty DVD-Video z dodatkową zawartością" na Viście i Siódemce. Na XP autorun niestety nie zadziała w ogóle bo rozpozna płytę jako DVD-Video (można wejść do katalogu ./_WIN i zrobić sobie skrót np. na pulpicie do qloadera).
PS2: ScummVM wiesza się na "dna" na większości modeli PS2, na mojej niestety też więc konfig jest domyślny z oryg. release'u.
PS3: Chciałem zrezygnować z *.psu na rzecz skryptów pod RadShella, ale nie mogę zmusić drania do współpracy z płytą - albo coś jest zj* w RSH albo ja jestem za tępy.
Uff To chyba tyle.