Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.02.2010, 20:39   #274
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co do samych klawiszy - to nie tak, że za każdym razem wciska mi 'podwójnie', choć się zdarza. Problem w tym, że to są wyścigi - jeśli mój rozmówca rozłączy się ułamek sekundy przede mną, to ten klawisz 'Rozłącz' zamienia się momentalnie na 'plus.pl' i łączy mnie z netem.

@Jarson, próbowałem już różnych sztuczek - żadna nie skutkuje, a nie chce wyłączyć na stałe, bo czasami korzystam. I nie chodzi mi też o te kilka złotych, tylko o sam fakt cwaniactwa operatora, który usiłuje robić idiotów z klientów, żeby tylko się dodatkowo nachapać. Dla klientów są to może niewielkie kwoty, ale dla operatora zbiera się już ze wszystkich spora, nadprogramowa kwota.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post