Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2010, 15:27   #5
basia21
Użytkowniczka

Data rejestracji: 05.02.2010
basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Czytałam ten artykuł. Według innego artykułu z tego samego portalu "Jak dodać polskie napisy do gotowego materiału filmowego" zrobiłam kopię DVD (niestety ze spóźniającymi się napisami ). Przestudiowałam też artykuły na CDRinfo o dodawaniu napisów do filmów z wykorzystaniem komercyjnego i tylko darmowego oprogramowania. Udało mi się zrobić kopię filmu ( z pomocą Maestro SBT ) z idealnie zsynchronizowanym tekstem. Ale DVD Maestro nie daje mi spokoju. Poza tym tutaj sam proces wydaje się mniej pracochłonny i jest menu płyty. Przypuszczam, że programowi należy tylko podać właściwe FPS. Wiem, jakie ono jest, ale nie potrafię go wpisać. Czy w DVD Maestro jest gdzieś taka opcja? Nie znam angielskiego, dlatego trudno mi go rozszyfrować.
basia21 jest offline   Odpowiedz cytując ten post