Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.02.2010, 10:46   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
XXI Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Vancouver 2010

Mieliśmy temat o poprzednich (XX Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Turyn 2006 - swoją drogą zachęcam do lektury kilku ostatnich postów/podstron, gdzie było trochę dyskusji i nadziei związanych z następnymi igrzyskami ), mamy nawet temat o igrzyskach w roku 2016 ale nie ma o najbliższych, więc czas nadrobić ten brak

Pierwsi o ile się nie mylę zaczynają skoczkowie już w piątek (kwalifikacje), natomiast tymczasem polecam ciekawy wywiad, który się dzisiaj ukazał. Wbrew tytułowi, nie tylko o skoczkach:

"Poza Małyszem mamy samych buloklepów, Kowalczyk cudownym paradoksem"
http://sport.onet.pl/imprezy/vancouv...wiadomosc.html

I.. coś co napisałem cztery lata temu:

Cytat:
W sumie widzę to wszystko podobnie. No, może poza optymizmem dotyczącym następnej olimpiady. Ja niestety obawiam się, że przy obecnych osobach w rządzie i administracji, będzie najpierw jak zawsze dużo gadania, każdy będzie się chciał pokazać, potem temat ucichnie i wszyscy obudzą się dopiero na miesiąc przed Vancouverem. Potem znowu wyślemy liczną ekipę, znowu będziemy liczyć na cuda i znowu się zawiedziemy, chociaż mam nadzieję, że kilku sportowców uratuje honor tak, jak było to teraz.

Ale.. mam nadzieję, że się mylę
Rząd się zmienił, ekipa jest najliczniejsza w historii, ale.. dalej mam nadzieję, że się myliłem

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online