Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.02.2010, 22:37   #16
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Nowe TV Samsunga same łączą się z You Tube. Część odtwarzaczy BD też ma tą funkcję, więc TV jest wtedy tylko "wyświetlaczem" tego co odtwarzacz pokaże.

Przyznam,ze kupując BD kierowałem siętylko ceną (oby był najtańszy - Samsung 1400 za jakieś 350 zł kupiłem). Mam tyle różnego sprzetu,że zadowala mnie BD odtwarzający płyty BD, DVD, CD Audio . Od DIVIX/MKV mam co innego. Ale zdaje sobie sprawę,że są nowi userzy, którzy muszą zaopatrzyć się w kombajny.

W wypadku BD budżetowego, nie ma chyba wielkich różnic. Jesli nie myśli się o MKV, USB, Internecie to chyba czy Panasonic, czy Sony czy LG nie sprawia większej róznicy. Co innego kiedy myślimy o sprzęcie za 2 do kilku tysiecy...

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online