Dopulldown działa, ale tylko dzięki temu, że w swoim poście napisałeś(aś), żebym wymieniła w nazwie pliku ***8222;2***8221; na ***8222;p***8221;. W moim pliku to rozszerzenie nie było widoczne, więc po kropce wpisywałam mu całą nazwę na nowo. I na tym polegał chyba błąd. Dopiero po tej informacji zaczęłam tej nazwy szukać. No ***8211; i co dla Ciebie pewnie jest oczywiste - musiałam zmienić trochę ustawienia, żeby nazwa pliku pojawiła się razem z rozszerzeniem. Odznaczyłam w narzędziach opcję ***8222;Ukryj rozszerzenia***8230;***8221; i zmieniłam nazwę w taki sposób jak powyżej. Przepuściłam video przez DoPulldown. W DVD Maestro pojawia się DROP. Nie mam niestety dla Maestro kodeka video. Chyba nie ma tutaj jakiejś innej mozliwości otwarcia podglądu (?). Czy mogę mu wgrać kilka różnych napisów z różnym FPS, bo napisów z FPS, które wykorzystałam w Maestro SBT, a potem w IFO EDIT program nie chce mi otworzyć? Pokazuje informację, że coś z czymś się nie zgadza. Proszę jeszcze o informację, w jaki sposób mam zamienić pliki video, najlepiej tak dokładną, jak ta ostatnia (co i gdzie mam kliknąć ).
|