Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.02.2010, 00:42   #14
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wersja z heliosa [kinoplex] przegrywa z Imaxem w moim odczuciu.

Helios
plusy:
-wyrazistszy obraz
-lepsze nagłośnienie

minusy:
-okulary które były za małe [cały czas widziałem kontem oka oprawki]
-mniejszy i prosty ekran
-z czasem miałem wrażenie że w pełni trójwymiarowe postacie nałożone są na dwuwymiarowy film

Imax
plusy
-dużo lepsze okulary [duże ,lekkie i nic nie przeszkadza ]
-bardzo duży ekran
-zaokrąglony ekran przez co efekt 3d był moim zdaniem dużo lepszy, cały świat przedstawiał się w 3d nie tylko postacie[takie wrażenie miałem w heliosie]

minusy
-słabszy dźwięk
-ostrość obrazu gorsza

gdyby ktoś nie był jeszcze na avatarze to zachęcam pójścia do IMAXA termin oczekiwania na dobre miejsca dłuższy ale efekt lepszy.

Pozdrawiam
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post