Cytat:
Yahol napisa***322;(a)
Jak nie doszliscie do tego sami, to w ktoryms pismie (zdaje sie ze w CHIPie), jest artykulik o umowie miedzy producentami gier a komponentow, o corocznej podwyzce wymagan zestawow. I to co M$ podaje jako zapowiadane wymagania na kolejny rok, po prostu sie sprawdza.
Pod koniec roku dojdziemy do procesorow 3GHz i 512 RAM, z grafika 128 MB.
A nowy 3D Mark - widzieliscie - to cos mowi
|
tylko ze prawda jest taka ze nowe sprzety juz niewyrabiaja (np. klopoty z wydajnoscia Suszarki FX) i zaraz dojdzie do tego ze producenci stworza gre ktora nawet na P4 3.06ghz i nowym radku w low detal bedzie zacinac
a tak prawde mowiac to co ja moge do swojego sprzetu jeszcze dodac

DDram 200mhz+nowe mobo przecierz to da malo a portfel wyczysci niczym tornado, na radka nowego tez niema sesu kasy wydawac, trzygigahercowy pentium tez poza zasiegiem

nawet jak mi z nieba spadnie 10000 tys zl to i tak sie okarze ze za dwa miesiace wyjdzie jakies Quake 10 co bedzie wymagalo 3x tego co mam ^_^ a cena mojich czesci spadnie w dol o 300%
niemowiac juz o tym ze teraz wchodza dopiero gry ktore wykorzystuja w pelni mozliwosci DX 8 a i tak chodza jak krowy po moczarach
nie ma jaj zostaje przy moim PieCyku i grach z przed paru lat (tylko one mi plynnie chodza)