Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2010, 21:32   #3
basia21
Użytkowniczka

Data rejestracji: 05.02.2010
basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Ja też nie mam nic przeciwko napisom zapisanym jako Spruce Subtitle file. Tyle tylko, że poprawki ( zmieniłam nieco niektóre wypowiedzi, poprawiłam interpunkcję, zmieniłam miejsce podziału na dwie linie ) ***8211; tego Subtitle Workshop sam za mnie nie zrobi ) zrobiłam w Maestro SBT, bo napisy są tu większe i widać ich rozmieszczenie na ekranie. Poza tym część z nich (w uwerturze do filmu) przesunęłam w górę, bo nakładające się na filmowy napis Uwertura nieładnie wyglądały. A film ma tych napisów prawie 2ooo. Mam to zrobić teraz wszystko od nowa w Workshopie i zapisać jako Spruce***8230;? Ze dwie godziny roboty
Wyjaśnij ten ostatni akapit z Twojego postu, bo nie bardzo rozumiem ***8222;dbl click***8221;.
Czas wyświetlania potrafię zmodyfikować, ale na przykład jak przesunę w górę tylko dziesięć napisów? Jeżeli otworzę plik w notatniku, to chyba przesunę wszystkie (?)
basia21 jest offline   Odpowiedz cytując ten post