Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2010, 20:42   #15
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Wszystko ma swoje wady i zalety Ja tam niczemu nie jestem wierny biore to co aktualnie dobre w dobrej cenie .
Jakimś specjalnym fanem gonienia za fps nie jestem i zmieniam karty raczej jak muszę, a nie jak wyjdzie nowa. Miałem 3 podejścia w karierze do ATI (ostatnie bodajże do chyba tego 1300pro) i _zawsze_ były u nich problemy z tymi sterownikami - a to nie chciały się zainstalować, a to blokowały jakieś skróty w programach. Teraz mam same GF (8600, 7600 i 4200) - wystarczają mi na razie, a nigdy nie miałem z nimi (jak i z innymi GF) problemów.

Nie mówię, że ATI nie kupię nigdy - ale w porównaniu z GF jeśli chodzi o bezproblemową instalację przegrywają na całej linii.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post