Dyskusja: WinONCd 6.0 PE
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.02.2003, 22:01   #19
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Tommyk74 napisa***322;(a)
A ja dzisiaj zassałem z tego chinskiego adresu. Zacząłem około 7.30 rano a skończyłem o godz 21.00 przez SDI.Po rozpakowaniu pliku z archiwum rar okazało się ,że jest uszkodzony jeden plik "instmswiw.exe"z katalogu Winoncd. Nie wiem czy da radę instalka bez tego pliku jeżeli ktoś ma ten plik dobry to bardzo proszę mi go podesłać lub dać linka skąd go zassać.Wielkie dzięki z góry.Pozdrawiam grono forumowiczów.
Moge ci go podeslac, ale u mnie jest to "instmsiw.exe", sprawdz czy nie pomyliles sie w zapisie w swoim poscie, ma ok 1,5MB wiec nie bedzie problemu. Podaj swoje namiary.