Hej,
Nie wiem czy taki temat już istnienie, mam nadzieję, że nie

.. Jeżeli ktoś szuka sterowników a nie może ich znaleźć, niech pisze tutaj. Nie ma sensu tworzyć oddzielnych wątków (chyba że ja zdublowałem to skasujcie ten temat

)
Szukam sterowników, dokładnie oryginalnej płyty instalacyjnej do tunera TV WinTV-PVR-150. Zmieniłem system na siódemkę, ściągnąłem driver z aplikacją , próbuję instalować... a tu zonk

Instalator chce oryginalną płytę ze sterownikami do karty, aby kontynuować. Czysta pazerność producenta karty, który każe sobie płacić za płytkę..
http://www.hauppauge.com/site/suppor...rt_pvr150.html
komunikat widniejący pod linkiem do plików z w/w strony:
Cytat:
A valid WinTV application CDROM will be needed to install this WinTV v6 version. Any WinTV-NOVA version 4x, WinTV-PVR, WinTV version 6 or WinTV v7 application CD can be used during the install. If you do not have your original WinTV CD-ROM but would like to update to this WinTV v6 version, you can purchase a new CD on the Hauppauge webstore.
|
Obszukałem google wzdłuż i wszerz.. Nie znalazłem obrazu płyty. Może ktoś tutaj posiada taką kartę i skłonny byłby utworzyć jej obraz i mi udostępnić? Pierwszy raz spotykam się z taką polityką producenta..