Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.02.2010, 13:17   #1
Gadzina18
Forumator

Data rejestracji: 27.08.2004
Gadzina18 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Poszukuję sterowników do...

Hej,

Nie wiem czy taki temat już istnienie, mam nadzieję, że nie .. Jeżeli ktoś szuka sterowników a nie może ich znaleźć, niech pisze tutaj. Nie ma sensu tworzyć oddzielnych wątków (chyba że ja zdublowałem to skasujcie ten temat )

Szukam sterowników, dokładnie oryginalnej płyty instalacyjnej do tunera TV WinTV-PVR-150. Zmieniłem system na siódemkę, ściągnąłem driver z aplikacją , próbuję instalować... a tu zonk Instalator chce oryginalną płytę ze sterownikami do karty, aby kontynuować. Czysta pazerność producenta karty, który każe sobie płacić za płytkę..

http://www.hauppauge.com/site/suppor...rt_pvr150.html

komunikat widniejący pod linkiem do plików z w/w strony:

Cytat:
A valid WinTV application CDROM will be needed to install this WinTV v6 version. Any WinTV-NOVA version 4x, WinTV-PVR, WinTV version 6 or WinTV v7 application CD can be used during the install. If you do not have your original WinTV CD-ROM but would like to update to this WinTV v6 version, you can purchase a new CD on the Hauppauge webstore.
Obszukałem google wzdłuż i wszerz.. Nie znalazłem obrazu płyty. Może ktoś tutaj posiada taką kartę i skłonny byłby utworzyć jej obraz i mi udostępnić? Pierwszy raz spotykam się z taką polityką producenta..

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online