Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.02.2010, 17:32   #81
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Zupełnie się nie zgadzam z nie zgadzaniem.

Tu masz znaleziony na poczekaniu wywiad z producentem tych wiązań:
http://www.sport.pl/vancouver2010/1,...zmawialem.html

Gdzieś w necie był szerszy artykuł na temat tego kto z nich jeszcze korzysta. Teraz mi się nie chce szukać, ale jak sam widzisz cała czołówka korzysta z wiązań tego producenta.

Skoro sprawa jest tak prosta jak mówisz, to w czym problem? Te wiązania są dozwolone, więc po co takie marudzenie.
Ale z tego wywiadu nic nie wynika.. Od dwóch lat Małysz używa wiązań robionych przez tego człowieka, ale innych - dopuszczonych. Czy Amman używa innych niedopuszczonych, czy też dopuszczonych, ale przerobionych nie wiem. To jednak na jedno wychodzi, bo to czy przerobione zostały przez producenta czy przez samego zawodnika/jego zaplecze nie ma większego znaczenia.

Nie chcę się upierać, że Amman powinien stracić medal, bo i też tak nie uważam. Ale nie przekonuje mnie tłumaczenie, że wiązania są ok i medal zostaje i nie może ich dalej używać.. Przecież te dwie rzeczy wzajemnie sobie przeczą..

Z innych tematów:

Dramatyczna decyzja Petry Majdic
http://sport.onet.pl/wiadomosci/dram...wiadomosc.html

Przyznam, że jestem pod wrażeniem jej wyczynu. Najpierw myślałem, że po prostu się potłukła, a to utykanie potem na rozdaniu medalów było trochę na pokaz, ale jeśli faktycznie miała złamane 4 żebra, to podziwiam wytrwałość.

Inna sprawa, jaki udział w tym mają dzisiejsze obecne farmaceutyki i jak się da człowieka naszprycować, żeby był w stanie ze złamanymi żebrami jeździć na nartach wyczynowo.. Ale będąc idealistą zakładam, że jednak największe w tym osiągnięcie wytrzymałości samej zawodniczki.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post