Cytat:
Yahol napisa***322;(a)
Nazwa: CJ Z65N
Producent: Lexmark
Numer katalogowy: 13D0366
Charakterystyka: Rozdzielczość 4800x1200 dpi mono i kolor, technologia PrecisionPhoto***8482;
Szybkość druku do 21 str/min mono draft; do 15 str/min kolor draft
2 głowice kolorowa (3 i 10pl) PN:18L0042, czarna PN: 18L0032
Dodatkowe funkcje PrecisionSense***8482; - automatyczne rozpoznawanie rodzaju nośnika i automatyczna kalibracja
Możliwośc połączeń USB & Ethernet
Kompatybilność Windows 98, 2000, Me, NT4.0*, Xp;Mac OS 8.6 i wyżej,Mac OS X (*tylko przez Ethernet)
2 podajniki na 100 i 150 arkuszy, w obu Accu-Feed pozwala na podawanie papieru do 270 g/m2
Maksymalny cykl pracy 5000 stron/miesiąc!!!
Gwarancja 1 rok
Ta i wersje Opti Color.
|
Na ekonomicznosc to nawet nie patrze, bo wiem, ze i tak nie bede kupowal oryginalnych tuszy. Majac do wyboru tusz za 150zlotych (okolo) i za 20 nie kupie tego pierwszego chocby drukowal na zloto.
Natomiast przyjze sie jeszcze ilosci kartridgy. Wiem, ze ten model Lexmarka (Z65) ma chyba tylko dwa, HP nie pamietam, ale chyba tez tylko tyle. Troche drozszy epson ma juz chyba z 5, albo 6, ale ciagle sie waham nad tym producentem ze wzgledu na to teoretyczne zasyhanie tuszu. No ale nic, zastanowie sie jeszcze, mam jeszcze prawie dwa miesiace, a przez ten czas wszystko (czyli modele i, mam nadzieje, ich ceny) moze sie zmienic.
Dzieki za odpowiedzi, i poszukam jeszcze tego Modelu Lexmarka, o ktorym wspomniales, chociaz boje sie nawet patrzec na cene.