Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.02.2010, 00:57   #3
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Zaden ze mnie audiofil, ale... ;-)

Tylne Z-5500 mam na wysokosci okolo 1,70m i jest super - nie mam ich zgodnie z wytycznymi testow THX, lecz tak jak mnie jest dobrze. I zasuwaja jak szatany :-)!

Co do kabla optycznego - po stokroc warto, ale zmartwie Cie, bo... niepotrzebnie zaplaciles za karte dzwiekowa :-(... Wystarczylaby plyta glowna z SPDIF. Optical i tak wysyla czysty bistream (zera i jedynki) i sa one dopiero dekodowane przez DAC Logitechow (notabene - fenomenalny jak na te polke cenowa). A tak wypada sie zaopatrzyc w jaies porzadne kable minijack-minijack, bo masz w tym momencie podwojny analog (komp-stacja + stacja-glosnik) i kazdy moze byc obarczony strata jakosci. Oczywiscie kable glosnikowe tez polecam lepsze, bo te z zestawu Logitecha to smiech na sali. Ja mam kompa i plejstacje polaczone kablami SPDIF (Optical i Coaxial) do Logitechow, a ze stacji do glosnikow idzie kablami bodajze Techlinka. Kabeli dobrali mi chlopaki w klinice dzwieku w Krakowie - goraco polecam! Za 20 metrow kabli (lacznie do 5.1) dalem lekko ponad 250 PLN co wcale cena wygorowana nie jest...

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post