Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.02.2010, 06:32   #1269
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A gdzie teraz chłamu nie ma? Już bym się mniej bał żarcia z Lidla, niż z nieznanego sklepu za rogiem, gdzie można dostać odświeżane mięso i kiełbasę z 26-letnich puszek... chociaż sprawdzone małe sklepiki są najlepsze...

W Lidlu jest dobry płyn do spryskiwaczy, tego z Biedronki nie tykać - myślałem, że mi pompka wysiadła, już chciałem kupić, nawet się na szrocie pytałem, a okazało się, że z biedronki nie da się płynu zrobić...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post