Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.02.2010, 10:27   #46
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Dopiero zaczynają opadać?

Wczoraj ok. 17-tej wracałem do domu m.in. ulicami Puławską i al. Niepodległości. Zajęło mi to 2 godziny. Trasa, którą przy korzystnym wietrze można pokonać w 15 minut.

Jak tak sobie sterczałem w korku to przypomniał się mi odcinek Bundych. Ten, w którym wybrali się w weekend na wycieczkę - ruszyli sobie z piskiem opon sprzed domu i wpakowali się w korek na pobliskiej autostradzie. Po kilku godzinach, jak zaczęło się ściemniać, cały czas w korku 300 metrów od domu postanowili wrócić...

A ktoś sobie wymyślił, że zaprosi tu kilkanaście/dziesiąt tysięcy ludzi. Od razu gratulowałem pomysłu...
Miałem takie same wrażenie o Wrocławiu.

Zwłaszcza widząc, jak staje się całkowicie sparaliżowany podczas maratonu, kiedy przyjeżdża do niego dodatkowych kilka (a nie kilkadziesiąt) tysięcy ludzi i który odbywa się w NIEDZIELĘ. Od początku byłem przekonany, że prędzej czy później to Euro nam zabiorą. Teraz zaczynam mieć co do tego szczerą nadzieję..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online