Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2010, 12:53   #3381
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Marketing kobiecy

1.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: ***8222;Jestem dobra w łóżku***8221;. To jest marketing bezpośredni.

2.Jesteś na imprezie z przyjaciółmi, widzisz atrakcyjnego faceta, jeden z twoich znajomych mówi:***8221; Tamta laska jest świetna w łóżku***8221;. To jest reklama.

3.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, prosisz go o numer telefonu, następnego dnia dzwonisz i mówisz: ***8221;Jestem świetna w łóżku***8221;. To jest telemarketing.

4.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, rozpoznajesz go, odświeżasz mu w pamięci znajomość i pytasz: ***8222;Pamiętasz jaka jestem dobra w łóżku?***8221;. To się nazywa Customer Relationship Management.

5.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, wstajesz, poprawiasz fryzurę i ubranie, podchodzisz i stawiasz mu drinka. Mówisz mu jak ładnie pachnie oraz zachwycasz się krojem garnituru. Napomykasz jak dobra jesteś w łóżku. To się nazywa Public Relations.

6.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: ***8222;Jestem dobra w łóżku***8221;. Następnie pokazujesz mu sutek lub obnażasz całą pierś. To jest Merchendising.

7.Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi: ***8222;Słyszałem, że jesteś dobra w łóżku***8221;. To jest uznana marka ***8211;Branding.

Marketing męski

Podchodzisz do laski i mówisz: ***8222; Jestem dobry w łóżku, potrafię spędzić całą noc, kochając się bez przerwy***8221;. To się nazywa Nieuczciwa Reklama.
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post