Dyskusja: Jaki monitor LCD ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.03.2010, 15:23   #1324
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Czaję się do niego od tygodnia, bo muszę kupić monitor dla siebie. Testowałem w MM i Saturnie. Kontrast, kolory rewelacyjne, a takiej czerni nie widziałem na żadnym innym LCD-ku. Ludzie którzy giercowali na nim piszą, że nie widać smużenia. Podstawa i jej możliwości regulacji fantastyczne. Ale sam osobiście zaobserwowałem efekt widoczny na filmie poniżej - przy ciemnych obrazach, patrząc na wprost na monitor, giną szczegóły obrazu. Tak jakby kilka poziomów szarości było łączone w jedną, wielką, czarną plamę. I chyba z powyższego zrezygnuję jednak z tego monitora... A szkoda.

Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post