Cytat:
Napisany przez M@X
Od dzisiaj pelen podziwu dla Western Digital - bede ich polecac zawsze i wszedzie ^_^!
Nie od dzis wiadomo ze produkt elektroniczny w obecnych czasach to w 30% sam przedmiot a w 70% jego serwis... Otoz moj Passport 250 GB odmowil posluszenstwa i zaczal "pykac" przy podpieciu. Zabralem sie wiec za szukanie faktury, ktorej... nie znalazlem :-(. Zaczalem wiec patrzec po stronie WD za nowym dyskiem (maja fajne dla oka tableki porownawcze co ma a czego nie ma dany model) i znalazlem zakladke w rodzaju "Warranty & RMA". Wklepalem wiec zgodnie z tym o co poprosila mnie strona numer seryjny, w chwile potem dowiedzialem sie ze moj dysk jest na gwaranacji i mam go odeslac na podany adres - dostalem tez link do wydrukowania kodow kreskowych RMA celem naklejenia na paczke w widocznym miejscu. Wprawdzie wyslac musialem na swoj koszt, ale skoro i tak zgubilem fakture a dysk zostal zakwalifikowany do serwisu, to przeciez wybrzydzal nie bede (w sklepie bez faktury by mnie wysmiali). Zdziwienie bylo wielkie, gdy dzisiaj, tj. po 11 dniach od wyslania otrzymalem... nowego Passporta. Z jedna roznica - zamiast 250 GB dostalem 500 GB ^_^! Polecam wiec z calego serca!
|
pffffff
seagate i samsung to samo...jak juz kolega napisal
az 11 dni? seagate ostatnio w mniej jak tydzien przyszedl
a ja polecam samsunga bo poki co tylko jeden na serwis przyszedl od 26go pazdziernika