Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.03.2010, 22:41   #1250
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez polakT Podgląd Wiadomości
ale to był PREMIUM czy nie PREMIUM.
A czym się różnią?

Jak pogooglałem, to moja nie pasuje do większości obrazków premium jak i nie premium. Teraz chyba mają inny układ klawiszy funkcyjnych i/lub inny kolor i/lub wypukłe kółko na klawiszu z okienkiem i/lub te przetłoczenia w poziomie (np. od entera w numerycznej w prawo - moja ma pionowo).

Taką mam (używana ciągle przez drugiego domownika):

A najbardziej irytujące jest w niej to, że wytarły się znaczniki na "j" i "f" - przy pisaniu bezwzrokowym te dinksy są bardzo istotne - bo bez patrzenia parkuje się na nich palce wskazujące i względem nich można dopiero pisać. Tu starły się na nic i były zupełnie niewyczuwalne (ale kropelka załatwiła sprawę ).

Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 07.03.2010 o godz. 22:49
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post