Dyskusja: Zlot 2010
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2010, 19:00   #181
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ze spraw bieżących.

Byłem w Antoninie.
Zarezerwowałem wszystkie murowane domki, znaczy jest ich osiem. Sam się zdziwiłem, że jeszcze żaden nie był zaklepany. Widać zima i jeszcze spokój.
Domki zaklepane są od piątku 30-04 do poniedziałku 3-05, czyli wszystkiego trzy noclegi.

Teraz wszyscy chętni sprężać się, odkładać zaskórniaki, zamiast pić - pracować itd itp
Za wszelkie biadolenia, narzekania i podobne mendzenia będę infractionował

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online