Cytat:
Napisany przez nimal
...
mysle, ze w pon, wto przepuszcze mazde przez diagnostyke, przejade sie jeszcze seikiem dla porownania, zobaczymy...
|
WARTO
Sam mam możliwość czasem popracować w firmie ściągającej autka z zachodu (południa??) - często ściągają jakiegoś rozbitka i drugiego dawce... potem jest składak. Do roku to ma szanse być całkiem sprawnym produktem. Ale potem lepiej nie mówić co się dzieje z samochodem. najlepsze motywy są jak samochód zostawia 3 (TRZY) ślady - kiedy jedna ćwiartka zaczyna uciekać
najlepsze że podpisują barany w umowach że w pełni są świadomi staniu auta i nie będą dochodzić roszczeń z tego względu.
Nie wiem jak dokładnie to zostało napisane, ale wiem że w sposób balansujący na granicy prawa, wykorzystujący wszystkie możliwości.
Wiem jak łatwo zrobić auto, że będzie wyglądać jak nowe. Pomiar grubości lakieru - nie wierzcie w to, teraz szpachluje się szpachlami z dodatkiem metali (na wierzchu po warstwie zwykłej)
na stacji stan techniczny dobrze zbadać, czasem dać w łape 50zł pracownikowi który robi, aby dobrze się przyjrzał.
o dziwo wychodzi więcej rzeczy wtedy na jaw. i jedz na jakaś dalsza stację niż proponuje sprzedający - często jest umówiony.