Kto mi napisze jak to całkowicie dezaktywować ?
Grzebałem w ustawieniach internetowych ale widać chyba nadal coś mi nie wyszło.
Nie mam ochoty za każdym razem być ostrzegany o jakiś bzdurach gdy
w swoim LANie zaznaczam za jednym razem większą ilość plików...